Jelmagyarázat

US - 3 hónap garancia

AS - 1 év garancia

EU - 1 év garancia

MG - GYÁRTÓI garancia 1, vagy 2 év típustól függően

 

 

Minden általunk forgalmazott új mobiltelefonra a gyártó vagy márkaképviselet által biztosított 12-24 hónap garanciát vállalunk, amennyiben a termék akciós, előfordulhat, hogy a garancia időtartama 12 hónap,  Használt és értékcsökkent termékek esetében cégünk 1-3 hónap garanciát vállal, A pontos garancia feltételeket (gyári vagy saját garancia, időtartam stb.), minden esetben feltüntetjük az adott készülék ismertetőjében.

Sérült, törött termékekre, beázott, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető

A gyári garancia érvényesítéséhez a GYÁRI garancialevél szükséges, ezeket a készülékeket meghibásodás esetén, 3 napon belül cseréljük, a továbbiakban kérjük, forduljon a gyártó által megnevezett szakszervizekhez.
Nálunk érvényesíthető garanciához elegendő az általunk kibocsátott,   garancialevél, használt és új készülékek esetén is.

Az általunk forgalmazott gyári és urángyártott tartozékokra gyártói garanciát vállalunk, melynek időtartama 6-24 hónapig terjed. Amennyiben az általunk forgalmazott tartozékhoz gyártói garancialevelet adtunk, ebben az esetben a 3 napos cseregarancia  érvényesíthető, későbbi meghibásodás esetén, kérjük, forduljon a gyártó által megnevezett szakszervizekhez.

 

Felmerülő igényeiknek és a piaci elvárásoknak eleget téve egy új és hasznos szolgáltatást kínálunk. E lehetoség mindenki számára nyitott és tetszés szerint választható! Ez az új lehetoség a Garanciális feltételek meghosszabbítását (felár megfizetésével) jelenti. Minden egyes terméknél külön egyeztetve!!!

 

Néhány szó a jelenleg hatályos, ÚJ MOBILTELEFONOKRA vonatkozó szavatosságról:


Az új termékek vásárlására vonatkozó szavatosságot az alábbi két rendelet szabályozza:
49/2003. (VII. 30.) GKM rendelet
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet


Az ezekben meghatározottaktól mi sem kívánunk eltérni ellenben többet sem tudunk nyújtani. A lényege a rendeleteknek:

- bruttó 10.000,-Ft alatt SEMMI NEM garanciális a jogszabály szerint.
- az előbbi értékhatár felett meghibásodás esetén csere a vásárlástól számított 3 napon belül (amennyiben olyan állapotú a készülék pl: nem karcos, fólia, nincs összetörve, rajzolva, kutyarágta, stb.) Ebben az esetben is a vásárló kell - a saját költségén - a készüléket cégünk székhelyére visszajuttatnia.
- ezt követően (3 nap) kizárólag javításra veszünk át készüléket a szavatossági időn belül, ha a javítás időtartama a 15 napot meghaladja kötelesek vagyunk cserekészüléket adni (bármilyent!!! De NEM újat!!!) további határidő NINCSEN! A készülék addig maradhat a szervizben amíg ott meg nem javítják vagy cserére jogosító igazolást nem kapunk mi, illetve már az új készüléket kapjuk helyette. Azonban a szerviznek törekednie kell a 15 napon belüli javításra (azonban erre nem szoktak törekedni sajnos mert sok a dolguk és még mérgesek is ha naponta megkérdezünk egy-egy telefont) Eddig is és ezután is gondoskodunk róla hogy nálunk megjavított illetve javításra elküldött telefon ne heverjen, hiszen az ezzel járó kellemetlenségek, nekünk is kellemetlenek!

 

 

     
       
       
 
     
 
     

 

 

                    loan calculator debt consolidation free credit reports   interest rates   mortage rates debt consolidation loan credit report interest rates free credit report loans